رسپی غذا

سالاد سزار

سالاد سزار

سالاد سزار یک سالاد ایتالیایی بسیار پرطرفدار بین ما ایرانی ها می باشد. شما می توانید این سالاد را به عنوان پیش غذا و یا حتی غذای اصلی نوش جان کنید. با توجه به وجود برخی ایتم های نسبتا پرکالری مانند مرغ سوخاری و سس پرچرب در ادامه قصد داریم روشی را به شما عزیزان بیاموزیم تا این سالاد محبوب را به صورت رژیمی و با کاری کمتر تهیه نمایید.

مواد لازم:

  • کاهو خردشده ۳ پیمانه
  • نان تست گریل شده ۴عدد
  • مرغ گریل شده ۱۰۰گرم
  • پنیر پارمسان ۲ قاشق چایخوری
  • سس سالاد کم چرب ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه سالاد سزار رژیمی:

ابتدا کاهو ها را شسته و خرد کنید. سپس درون ظرف سرو خود بریزید. حالا مرغ های گریل شده را به تکه های کوچک تر تقسیم کرده و روی کاهو ها قرار دهید. در مرحله بعد نان تست هارا گریل کرده وبه مربع های کوچک تقسیم کنید و به ترکیب خود اضافه نمایید. در نهایت پنیر پارمسان و سس را به ترکیب خود اضافه نمایید. اگر می خواهید فرایند رژیمی کردن را کامل تر طی کنید بهتر است از طعم سس چشم پوشی کنید و آن را حذف کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *