به دلیل محبوبیت این سالاد، دستور العمل های فراوانی وجود دارد. بنابراین اگر تا به حال نسخه دیگری از آن را امتحان کرده اید، لطفاً بدانید که قرار است این دستور پخت یکی از بهترینها باشد.
نکاتی برای درست کردن سالاد الویه
برای تهیه راحتتر این سالاد رویایی اگر بخواهید می توانید آن را به صورت مرحله ای انجام دهید . سیب زمینی و تخم مرغ را می توان ۱ تا ۲ روز زودتر پخت کنید. پوست تخم مرغ هایی که در روز قبل آب پز شده باشند راحت تر کنده می شود. همچنین هنگام آب پز شدن یک چوب کبریت به آن اضافه کنید تا سفیدی به همه جای قابلمه نگیرد. سیب زمینی عاشق نمک است, من همیشه هنگام پختن سیب زمینی ها، ۱ قاشق غذاخوری نمک به آب اضافه می کنم زیرا آنها را مزه دار می کند.
مواد لازم :
سینه مرغ آب پز…………………………….نصف یک عدد
تخم مرغ آب پز……………………….…….. یک عدد
سیب زمینی آب پز ………………………..یک عدد متوسط
خیار شور……………………………………..۱۰۰ گرم
نخود فرنگی………………………….………۵ قاشق غذا خوری
ماست چکیده کم چرب…………………..۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ……………………………..….یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه………………..……….کمی
طرز تهیه :
تخم مرغ و سیب زمینی آب پز را رنده کنید. گوشت مرغ را نیز که از قبل با کمی نمک و پیاز آب پز کرده اید ریش ریش کنید.
نخود فرنگی را آب پز کنید.
خیار شور را هم رنده کنید و همراه نخود فرنگی به مخلوط بیفزایید.
در آخر ماست و فلفل و نمک و روغن زیتون را خوب به هم بزنید تا یکدست شود و به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
بهتر است پیش از صرف بگذارید الویه ۲۰ دقیقه بماند تا جا بیفتد.