رسپی غذا

خوراک عدسی

خوراک عدسی

عدسی به عنوان یک غذای رژیمی برای شام بسیار مقوی و سیرکننده است. پروتئین، آهن و ویتامین موجود در عدس به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و بهترین درمان برای سرماخوردگی در فصل‌های سرد سال است.

عدسی به عنوان یکی از غذاهای رژیمی برای شام به آهستگی هضم می‌شود، در نتیجه حس سیری طولانی‌تر ایجاد می‌کند و جلوی ریزه‌خواری در طول شب را می‌گیرد.

برای تهیه این شام رژیمی ایرانی، عدس خیس شده، پیاز نگینی و یک سیب‌زمینی خرد شده را همراه با آب کافی بپزید تا به اصطلاح لعاب‌ بیندازد. در صورت تمایل می‌توانید به این شام رژیمی خوشمزه قارچ و رب گوجه‌فرنگی نیز اضافه کنید.

نکات طلایی برای پخت عدسی

چند نکته ساده در مورد پخت عدسی عبارتند از:

  • عدس را ۲۴ ساعت خیس کنید تا دچار نفخ نشوید.
  • عدس تازه وقتی داخل آب ریخته می‌شود پایین ظرف می‌ماند.
  • ادویه‌ها را در مراحل پایانی اضافه کنید زیرا باعث دیرپز شدن عدس می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *