اسنک یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است. اگر بچه کوچک دارید حتما همیشه نگران اسنک های اماده بیرون هستید که پراز مواد مضر و احتمالا غیر بهداشتی و البته محبوب برای فرزندتان هستند.
پیشنهاد ما به شما تهیه یک اسنک خانگی که سالم و بهداشتی و اتفاقا خیلی خوشمزه است و حتما هم مورد قبول و رضایت فرزندتان قرار خواهد گرفت.
بنابراین به هیچ وجه این دستور ویژه را از دست ندهید و حتما ان را امتحان کنید.
مواد لازم:
- گل کلم نصف لیوان
- فلفل دلمه ای نصف لیوان
- قارچ نصف لیوان
- پیاز سرخ شده یک قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی ۱ عدد
- نان تست ۲ عدد
- آب لیمو ترش تازه به میزان لازم
- نمک، پودر کاری، فلفل به میزان لازم
- روغن کمی برای پرب کردن ساندویج ساز
- سس فرانسوی یک قاشق چایخوری
- پنیر ورقه ای ۵۰ گرم
نکته: پنیر ورقه ای و سس فرانسوی برای داشتن طعم بهتر درون دستور قرار گرفته است. در صورت تمایل می توانید برای داشتن اسنک رژیمی تر آن را حذف نمایید.
طرز تهیه:
قبل از هرچیز گل کلم ها را بخارپز می کنیم تا نرم شوند و کنار می گذاریم. پیاز را به همراه قارچ خرد شده کمی تفت می دهیم. سپس نمک و فلفل و آبلیمو به همراه پودر کاری را به ترکیب فوق اضافه می کنیم.
فلفل دلمه ای،گوجه فرنگی و گل کلم را به مواد اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. حالا ساندویج ساز را آماده کرده و با کمی روغن آن را چرب می کنیم.
برای آماده کردن ساندویج ابتدا یک ورق نان تست سپس یک ورق پنیر و بعد یک لایه مواد ریخته و دوباره لایه ی پنیر ورقه ای و نان تست را تکرار می کنیم. ساندویچ را درون دستگاه ساندویچ ساز قرار می دهیم. و بعد از آماده شدن ان را خارج کرده و با سس فرانسوی سرو می کنیم.
اطلاعات تغذیه ای برای یک عدد اسنک به قرار زیر است:
- ۲۵۰ کالری
- ۳۸ گرم کربوهیدرات
- ۱۹ گرم چربی
- ۵ گرم پروتئین