رسپی غذا

اسنک رژیمی

اسنک رژیمی

اسنک یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است. اگر بچه کوچک دارید حتما همیشه نگران اسنک های اماده بیرون هستید که پراز مواد مضر و احتمالا غیر بهداشتی و البته محبوب برای فرزندتان هستند.

پیشنهاد ما به شما تهیه یک اسنک خانگی که سالم و بهداشتی و اتفاقا خیلی خوشمزه است و حتما هم مورد قبول و رضایت فرزندتان قرار خواهد گرفت.

بنابراین به هیچ وجه این دستور ویژه را از دست ندهید و حتما ان را امتحان کنید.

مواد لازم:

  • گل کلم نصف لیوان
  • فلفل دلمه ای نصف لیوان
  • قارچ نصف لیوان
  • پیاز سرخ شده یک قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی ۱ عدد
  • نان تست ۲ عدد
  • آب لیمو ترش تازه به میزان لازم
  • نمک، پودر کاری، فلفل به میزان لازم
  • روغن کمی برای پرب کردن ساندویج ساز
  • سس فرانسوی یک قاشق چایخوری
  • پنیر ورقه ای ۵۰ گرم

نکته: پنیر ورقه ای و سس فرانسوی برای داشتن طعم بهتر درون دستور قرار گرفته است. در صورت تمایل می توانید برای داشتن اسنک رژیمی تر آن را حذف نمایید.

طرز تهیه:

قبل از هرچیز گل کلم ها را بخارپز می کنیم تا نرم شوند و کنار می گذاریم. پیاز را به همراه قارچ خرد شده کمی تفت می دهیم. سپس نمک و فلفل و آبلیمو به همراه پودر کاری را به ترکیب فوق اضافه می کنیم.

فلفل دلمه ای،گوجه فرنگی و گل کلم را به مواد اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. حالا ساندویج ساز را آماده کرده و با کمی روغن آن را چرب می کنیم.

برای آماده کردن ساندویج ابتدا یک ورق نان تست سپس یک ورق پنیر و بعد یک لایه مواد ریخته و دوباره لایه ی پنیر ورقه ای و نان تست را تکرار می کنیم. ساندویچ را درون دستگاه ساندویچ ساز قرار می دهیم. و بعد از آماده شدن ان را خارج کرده و با سس فرانسوی سرو می کنیم.

اطلاعات تغذیه ای برای یک عدد اسنک به قرار زیر است:

  1. ۲۵۰ کالری
  2. ۳۸ گرم کربوهیدرات
  3. ۱۹ گرم چربی
  4. ۵ گرم پروتئین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *